Check Yahoo ID when Invisible


banyak jalan menuju roma. begitu kira-kira kata orang-orang. nah ini ada tips dan trik buat liat status ID YM temen kita. kita khususin ID YM temen yang lagi Invisible. alias sembunyi coz takut utangnya di tagih :p

kalo kita pake linux. gak perlu macem-macem. cuman pake software aplikasi gyach/i/e (http://gyach.bc2va.org/, http://freshmeat.net/projects/gyachenhanced/, http://gyachi.sourceforge.net/). kita bisa liat statusnya. nah masalahe di warnet-warnet masih pake ms windows. adane cuman Yahoo Messenger Client. so agak kesulitas kalo kita mo tau status temen kita yang punya utang itu :p

untuk itu ada alternatif, silahkan di cek status invisiblenya dengan situs ini :

ok tau kan cara makenya ?

(diambil dari bayu)

15 comments

  1. mas, yang xeeber dah agak lama ga aktip lagi.
    yg jadi andalan skrng yg invisible-scanner.com.
    trims artikelnya.

  2. makasih info nya
    aku jadi bisa ngintip temen2 ku yg lagi sembunyi..
    hi hi hi😀
    thanks again..

    http://www.homefurnitures.co.cc
    http://www.sweethomedesign.co.cc
    http://www.sweetbedroom.co.cc

  3. thank’s BOS informsainya

  4. thanks bro, sangat membantu tips cek invisible YM nya BY : GoMe Computer

  5. gak perlu repot2 buka situs, mending langsung pasang alat detektor invis ym di blogspot anda

    http://judotenslab.blogspot.com/2008/10/pasang-detektor-status-ym-di-blog-anda.html

  6. check this too: detectinvisible.com

  7. http://www.statusdetect.com . You might wanna check the best out…

  8. http://www.checkyahoostatus.com – best Yahoo Scanner, keeps a real time archive of every Yahoo ID checked. You can make new friends by simply contacting the person you like.

  9. You left out Yahoo Invisible which is not very popular, but it’s stable and never busy while I used it.

  10. With http://www.4invisible.com you can find who is Invisible on Yahoo with his/her avatar🙂 %100 True Response.

  11. ni gua kebingungan bikin faebook nih?ada yang mau bantuin gue g?

  12. The best Yahoo Invisible Detector http://www.detector-invisible.com scanner 100% accurate.

  13. kalau aku sih tetep pake ydetector

  14. I personally use http://www.detector-invisible.com, and I found it excellent.
    They even have a desktop application for yahoo status checking named Detector-Invisible.com.

  15. New yahoo invisible http://invisibleim.com scanner which will shows real status, whether they are really offline or invisible, it shows Cartoon Avatar also(if available)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: